Tv-inspektion

TV INSPEKTION AF KLOAK

Det kan ofte være svært selv at finde frem til, hvor i kloakken problemerne opstår, og hvad der forårsager dem. Samtidig kan det virke uoverskueligt at skulle finde frem til årsagen, hvis udsigterne er, at haven eller dele af grunden skal graves op for at identificere problemet. Derfor tilbyder vi hos Rømer Kloakservice en kloak TV inspektion, så vi nemt kan lokalisere, om der er tale om eksempelvis rødder, rotter, brud eller lignende.

En TV inspektion kan også være en god ide at anvende til en tilstandsrapport, eller hvis kloakken skal gennemgås ved køb eller salg af ejendom. På den måde finder du ud af, om den ejendom, du sælger eller har planer om at købe, har kloakproblemer, som kan blive dyre og omfattende at løse.

Selve TV inspektionen foregår ved, at vi fører et kamera ned i kloakken via et kabel, hvor der aflægges rapport med billeder samt optagelse.

Har du brug for hjælp til et tjek af din kloak eller til at identificere et reelt problem, kan du kontakte os her. Vi tager gerne en uforpligtende snak, hvor du kan høre mere om kloak TV inspektionen, og hvordan den kan hjælpe dig.

TV INSPEKTION AF AFLØB OG KLOAK

Hos Rømer Kloakservice er vi specialister indenfor rensning af afløb, kloakker, brønde og faldstammer. Men i visse tilfælde kan det være svært at finde frem til problemet. Her hjælper vi med en professionel service indenfor TV inspektion af kloak. Hvor vi her kan finde frem til problemet og sammen finde en løsning. Det kan også være en god idé at få tjekket rør og afløb ved huskøb, hvis det ikke fremgår i tilstandsrapporten. Læs herunder hvilke spørgsmål jeg møder som kloakmand omkring TV inspektion i København.

Hvad er en TV Inspektion?

En TV inspektion er en måde, hvor vi tjekker kloaksystemer og afløb for eventuelle skader eller problemer. Man fører et kamera ind i kloakledningen og på denne måde kan man undersøge rørene.

Hvordan udføres en kloak TV inspektion?

En TV inspektion udføres ofte fordi man har en mistanke om at der er problemer i ens kloaksystemer. Nogle gange kan man opleve at der er rødder, småsten eller andre usædvanlige ting i rørene, hvilke kan betyde der er skader på rørene og derfor udføres en kloak TV Inspektion, for at finde frem til problemet. Her føres der et kamera ned i kloakledningen, som gør det muligt at se rørene indvendigt. Herefter tillægges der rapport med billeder og optagelser.

Hvad koster en TV inspektion?

En inspektion koster 1.250 Ekskl. moms hos Rømer Kloakservice. Dette er altid en god idé at få gjort som en efterservice af rensninger eller ved tjek af husets sundhed og tilstandsrapporter.