TV Inspektion

Har du brug for en grundig inspektion af kloak? Vi håndterer TV inspektion af kloak til konkurrencedygtige priser.

TV Inspektion i København og omegn

Det kan ofte være svært selv at finde frem til, hvor i kloakken problemerne opstår, og hvad der forårsager dem. Samtidig kan det virke uoverskueligt at skulle finde frem til årsagen, hvis udsigterne er, at haven eller dele af grunden skal graves op for at identificere problemet. Derfor tilbyder Rømer TV inspektion af kloak, så vi nemt kan lokalisere, om der er tale om eksempelvis rødder, rotter, brud eller lignende.

Inspektion af kloak kan også være en god ide at anvende til en tilstandsrapport, eller hvis kloakken skal gennemgås ved køb eller salg af ejendom. På den måde finder du ud af, om den ejendom, du sælger eller har planer om at købe, har kloakproblemer, som kan blive dyre og omfattende at løse.

Det foregår ved, at vi fører et kamera ned i kloakken via et kabel, hvor der aflægges rapport med billeder samt optagelse. Dette gør det muligt at se de indvendige forhold i kloakken, og at identificere eventuelle problemområder såsom tilstoppinger, revner, sammenfald og skader. Det giver os mulighed for at vurdere den nøjagtige tilstand af kloakken, og planlægge en effektiv løsning på eventuelle problemer.

Har du brug for hjælp til et tjek af din kloak eller til at identificere et reelt problem, kan du kontakte os her. Vi tager gerne en uforpligtende snak, hvor du kan høre mere om inspektion af kloak, og hvordan den kan hjælpe dig.

Få et godt tilbud på TV inspektion af kloak

TV Inspektion af kloak

Hos Rømer Kloakservice er vi specialister indenfor rensning af afløb, kloakker, brønde og faldstammer. Men i visse tilfælde kan det være svært at finde frem til problemet. Her hjælper vi med en professionel TV inspektion af kloak. Hvor vi her kan finde frem til problemet og sammen finde en løsning. Det kan også være en god idé at få tjekket rør og afløb ved huskøb, hvis det ikke fremgår i tilstandsrapporten. Læs herunder hvilke spørgsmål, jeg møder som kloakmand omkring TV Inspektion af kloak i København.

En TV-inspektion er en måde, hvor vi tjekker kloaksystemer og afløb for eventuelle skader eller problemer. Man fører et kamera ind i kloakledningen, og på denne måde kan man undersøge rørene.

TV Inspektion udføres ofte, fordi man har en mistanke om, at der er problemer i ens kloaksystemer. Nogle gange kan man opleve, at der er rødder, småsten eller andre usædvanlige ting i rørene, hvilket kan skader rørene. Der føres et kamera ned i kloakledningen, som gør det muligt at se rørene indvendigt. Herefter laves der en rapport med billeder og optagelser.

En inspektion af kloak koster 1.250 ekskl. moms hos Rømer Kloakservice. Det er altid en god idé at få gjort som en efterservice af rensninger eller ved tjek af husets sundhed og tilstandsrapport.

Vores ydelser

Kontakt os

Har du brug for kloakservice? Kontakt Rømer Kloakservice nu og få professionel hjælp!