Serviceaftaler

Kloak Serviceaftaler

Vedligeholdelsen af dine brønde, kloakker eller afløb anbefales for at undgå omfattende forstoppelser i tide. Derfor tilbyder vi løbende serviceaftaler, så du kan overlade det besværlige arbejde til os og ikke skal gå og bekymre dig om vedligeholdelsesarbejdet.

Gennem din serviceaftale sørger vi for regelmæssig service på afløb, brønde og kloakker, hvor vi løser potentielle problemer i opløbet frem for, når skaden er sket. En serviceaftale kan eksempelvis omfatte slamsugning af dine tagvandsbrønde eller fedtudskiller, tømning af din tank, samt rens og vedligeholdelse af dine afløb og meget mere. Ingen opgave er for lille eller for stor til, at vi kan lave en aftale til en overkommelig pris, som passer til dit budget.

Du bestemmer selvfølgelig selv hyppigheden af vedligeholdelsesarbejdet, og om vi skal kigge forbi til en service månedligt, kvartalsvis, halvårligt eller årligt. Sammen sætter vi rammerne for din serviceaftale, så du får en skræddersyet løsning til din erhvervs- eller privatejendom.

Kontakt os, så tager vi en snak om dine behov og hvordan vi imødekommer dem bedst muligt.

Rømer Kloakservice ApS

Få et godt tilbud på en kloak serviceaftale

Kontakt os

Har du brug for kloakservice? Kontakt Rømer Kloakservice nu og få professionel hjælp!