Højtryksspuling

Oplever du problemer med kloak? Vi tilbyder professionel højtryksspuling af kloak til konkurrencedygtige priser.

Højtrykspuling af kloak i København og omegn

Din brønd, afløb eller dine kloakledninger kan nogle gange være så tilstoppede, at en højtryksspuling af afløbet eller en kloakspuling kan være nødvendig, hvor der eksempelvis spules fra en brønd ind mod et toilet eller afløb.

En højtryksspuling er en effektiv metode til kloakrensning og rensning af brønde, da spulingens hårde tryk bryder igennem og fjerner forstoppelsen. Derudover er højtryksspuling en miljøvenlig løsning, da vi ikke anvender kemikalier og udelukkende benytter vand.

Det lyder måske lidt voldsomt med en højtryksspuling af kloak – og hvordan ved du, om det er løsningen på dit problem? Hos Rømer Kloakservice tager vi gerne en uforpligtende snak og rådgiver om mulighederne ved en højtryksspuling af din kloak. 

Kontakt os, hvis du vil vide mere om dine muligheder eller har brug for en rensning med stor effektivitet.

Få et godt tilbud på højtryksspuling af kloak

Hvordan fungerer højtryksspuling af kloak?

Højtryksspuling er en metode, som sikrer dig en renset og funktionsdygtig kloak, brønd eller afløb. Det er en hurtigt og effektiv måde at få renset kloakken igennem og få fjernet alt det skidt og slam der kan danne sig i dit afløb eller kloak. Man vil typisk kunne mærke at det er tid til en højtryksspuling når toilettet, afløbet, kloakken eller brøndene i huset begynder at stoppe. Hos Rømer kloakservice anvender vi højtryksspuling, for at levere den bedste løsning og for at sikre dig som kunde det mest holdbare resultat. Vi bruger kun vand i rensningen med højtryksspuling, hvilket gør dette til en bæredygtig rensning, fordi vi ikke bruger skrappe kemikalier til at rense afløb, kloakker og brønde. Hvis spulingen resulterer i at der kommer udsædvanlige ting som rødder eller sten ud af rørene. Anbefaler vi at få lavet en TV inspektion, da dette kan skyldes skader eller problemer med rørene.

En højtryksspuling er en måde, man renser kloak eller afløb på. Det foregår ved, at man åbner op for kloakken, afløbet eller brønden, hvorefter man bruger et spuleanlæg. Man tilkobler vand til anlægget og starter spulingen, som kraftfuld renser afløbet. Højtryksspulingen trækker fedtrester, snavs, slam og andet skidt ud af din kloakledning. Der renses altid udefra og ind, da spulingsteknikken skaber tryk og spuler vandet samme vej som indførelsen af apparatet.

Højtryksspuling vil være nødvendigt, når du oplever, at afløb, kloak, brønd eller toiletter tilstopper. Det er ofte, at vandet ikke løber optimalt ud i brønden, når man skyller ud i toilettet eller afløbet. Hvis vandet ikke skyller ud til brønden, er det typisk et tegn på, at rørene er stoppet og en professionel højtryksspuling af kloak vil være nødvendigt.

En højtryksspuling foregår ved, at vi åbner op for kloak, afløb eller brønd. Derefter starter vi højtryksapparatet op og bruger spuleanlægget til at rense. Spuling af kloak sker dybt nede i afløbet, hvor det kraftfulde apparat vil trække skidt, snavs og slam ud fra dine rør.

Vores ydelser

Kontakt os

Har du brug for kloakservice? Kontakt Rømer Kloakservice nu og få professionel hjælp!