Stoppet afløb

Oplever du problemer med stoppet afløb? Vi tilbyder professionel hjælp til stoppet afløb til konkurrencedygtige priser.

Stoppet afløb i København og omegn

Et tilstoppet afløb er noget, de fleste har oplevet, uanset om det er i hjemmet, på arbejdspladsen eller et helt tredje sted. Ikke desto mindre er det et generende problem, hvis køkkenvasken, håndvasken, gulvafløbet eller toilettet stoppes til.

Der kan være mange grunde til, at et afløb stoppes, og ofte er de menneskeskabte med hår, sæberester, fedt eller andre ting, som skylles ud og danner propper i afløbet.

Ved nogle tilstoppede afløb kan det være muligt selv at afhjælpe problemet ved at rense vandlåsen. Vi oplever dog ofte, at problemet løber dybere end det, og at der skal professionel hjælp til. Er du i tvivl om, hvor problemet findes, er du velkommen til at ringe til os, så vi sammen kan identificere omfanget af dit tilstoppede afløb, og hvordan problemet løses bedst muligt. Har du brug for vores hjælp, rykker vi hurtigt ud, så det stoppede afløb ikke skal være til gene for dig eller andre længere end højst nødvendigt. Vi klarer hver en opgave og kan både hjælpe dig med at rense vandlåsen eller en større rensning ved eksempelvis højtryksspuling eller ved brug af motorsplit.

Skal vi hjælpe dig med dit tilstoppede afløb?

Få et godt tilbud på hjælp til stoppet afløb

Er dit afløb stoppet?

Er dit afløb stoppet og løber vandet ikke igennem, som det burde gøre. Så er det fordi at dit afløb er blevet tilstoppet. Ofte kan man selv afhjælpe og løsne stoppelsen i afløbet, men nogle gange sidder problemet dybere end, hvad man kan komme til. Derfor kan det være rigtig godt at få en kloakmand til at rense dit tilstoppede afløb. På den måde forebygger du at stoppelse af afløbet ikke sker hyppigt. En professionel rensning af afløbet giver ikke mindst et funktionsdygtigt afløb igen, men er også sundt for dine rør. Hårde kemikalier kan nemlig gå ind og gøre skade på rørene, hvor Rømer kloakservice arbejder med vand og pumper, hvilket derfor er venligt for miljøet og ikke mindst dine rør. Læs om de mest stillede spørgsmål til tilstoppet afløb herunder.

Hvis dit afløb ikke leder vandet væk, som det plejer at gøre, så er det fordi afløbet er ved at stoppe til. Hvis der stadig er passage igennem afløbet, kan man prøve at fylde det med varmt vand, kan dette ikke afhjælpe tilstoppelsen, anbefaler vi at kontakte en fagperson, fordi der kan være stoppelse som sidder dybere og man derfor får det bedste resultat ved at få en kloakmand ud og rense afløbet.

Mange tror at afløbsrens renser og er godt for afløbet, men dette er ikke sandheden – afløbsrens er aldrig den bedste løsning. Afløbsrens er meget hård ved dine rør. Afløbsrens skader og påvirker dine rør og i sidste ende resulterer dette i at rørene skal udskiftes, som er en væsentlig dyre proces. Den bedste måde at rense sit tilstoppede afløb på er, brug varmt vand. Hjælper dette ikke, kan man arbejde med en svupper, som skaber tryk og forhåbentlig løsne op i stoppelsen i afløbet.

Det vil altid være det bedste at få en fagperson til at kigge på ens afløb, men hvis man oplever at ens afløb stopper hyppigere og man er nødsaget til at rense det ofte. Så vil det være på tide at få en mere dybdegående rensning af sit afløb.

Vores ydelser

Kontakt os

Har du brug for kloakservice? Kontakt Rømer Kloakservice nu og få professionel hjælp!