Stoppet brønd

STOPPET BRØND

Ligesom et afløb kan stoppe til, kan brønden i dit hus, lejlighedskompleks eller erhvervsejendom også stoppe til – og samtidig kan en tilstoppet brønd ofte føre til et eller flere stoppede afløb. En brønd er ikke bare en brønd, og der findes et hav af forskellige brønde. Det kan være alt fra en spulebrønd, 1m brønd, regnvandsbrønd og en tagvandsbrønd til en vejbrønd, køkkenbrønd eller pumpebrønd.

Uanset hvilke brønde du har med at gøre, er det vigtigt, at de vedligeholdes og renses, så du kan undgå tilstopninger. Hus- og ejendomsejere anbefales desuden at vedligeholde brøndene uanset hvilken type brønde, der er tale om. Du har nemlig adgang til at rense kloakken via brøndene på din ejendom, og det er derfor vigtigt, at du sørger for at holde brøndene rene og i god stand. Samtidig kan en tilstoppet brønd løbe over, som kan føre til ødelæggende skader i og omkring ejendommen.

Har du brug for professionel hjælp til rensningen af din brønd, står vi klar til at hjælpe dig, så vi hurtigt får afhjulpet problemet. Skal vi stå for vedligeholdelsen af dine brønde og kloak, kan vi tilbyde en serviceaftale.

Kontakt os her og lad os hjælpe dig med dit stoppede afløb.

Kloakrensning udføres i stoppet afløb.