Stoppet brønd

Oplever du problemer med stoppet brønd? Vi tilbyder professionel hjælp til stoppet brønd til konkurrencedygtige priser.

Stoppet brønd i København og omegn

Ligesom et afløb kan stoppe til, kan brønden i dit hus, lejlighedskompleks eller erhvervsejendom også stoppe til – og samtidig kan en tilstoppet brønd ofte føre til et eller flere stoppede afløb. En brønd er ikke bare en brønd, og der findes et hav af forskellige brønde. Det kan være alt fra en spulebrønd, 1m brønd, regnvandsbrønd og en tagvandsbrønd til en vejbrønd, køkkenbrønd eller pumpebrønd.

Uanset hvilke brønde du har med at gøre, er det vigtigt, at de vedligeholdes og renses, så du kan undgå tilstopninger. Hus- og ejendomsejere anbefales desuden at vedligeholde brøndene uanset hvilken type brønde, der er tale om. Du har nemlig adgang til at rense kloakken via brøndene på din ejendom, og det er derfor vigtigt, at du sørger for at holde brøndene rene og i god stand. Samtidig kan en tilstoppet brønd løbe over, som kan føre til ødelæggende skader i og omkring ejendommen.

Har du brug for professionel hjælp til rensningen af din brønd, står vi klar til at hjælpe dig, så vi hurtigt får afhjulpet problemet. Skal vi stå for vedligeholdelsen af dine brønde og kloak, kan vi tilbyde en serviceaftale.

Skal vi hjælpe dig med din tilstoppede brønd?

Få et godt tilbud på hjælp til stoppet brønd

Få hjælp til rensning af brønde

Hvis vandet ikke løber igennem din brønd, som det burde, kan det være fordi, at din brønd er tilstoppet. Nogle gange kan problemet være dybere end det, man kan nå selv. Derfor kan det være en god idé at få en kloakmand til at rense en stoppet brønd. På den måde kan du forebygge, at brønden stopper hyppigt. En professionel rensning af brønde vil ikke kun give et funktionsdygtigt afløb, men også være sundt for din brønd. Hos Rømer Kloakservice anvender vi vand og pumper, som er venlige for miljøet og dine rør. Du kan læse de mest stillede spørgsmål om stoppet brønd herunder.

Prøv at fjerne eventuelle synlige blokeringer i brønden, som f.eks. blade eller snavs, med en kost eller lignende. Husk altid at undgå at forsøge at rense brønden selv, hvis du er usikker på, hvad du gør, da det kan føre til skade på miljøet eller på dig selv.

Du bør kontakte en professionel kloakmand til at rense din brønd. En professionel rensning kan ikke kun løse problemet, men også forebygge fremtidige tilstopninger. Hos Rømer Kloakservice anvender vi vand og pumper, som er venlige for miljøet og dine rør. Du kan altid kontakte os for at få hjælp til at rense din tilstoppede brønd.

Vores ydelser

Kontakt os

Har du brug for kloakservice? Kontakt Rømer Kloakservice nu og få professionel hjælp!