Rømer Kloakservice

Din professionelle kloakmand

Hvad yder vores kloakmand?

Kvalitetsbevidst kloakmand

Hos Rømer Kloakservice i København er kvalitet nøgleordet i alt, hvad vi gør. Det gælder både i de opgaver, vi udfører for dig, og i den service, du oplever. For os er det ikke kun vigtigt, at opgaven udføres korrekt og optimalt. Vi sætter nemlig en ære i, at ethvert samarbejde præges af tillid, ærlighed og fleksibilitet – og så kan du være sikker på, at vi kommer til tiden og leverer det, vi lover.

Det er vores fornemste opgave at indfri dine forventninger. Derfor står vi inde for alt udført arbejde uanset opgavens omfang. Efter fuldført arbejde rydder vores kloakmand selvfølgelig op efter os, da det skal være så nemt som muligt for dig at få løst din kloakopgave.

Rømer Kloakservice er klar til at hjælpe dig

Vi står klar til at hjælpe dig med alle opgaver, store som små, uanset om det er til private, erhverv eller offentlige instanser. Samtidig er du sikret professionelt udført arbejde hos Rømer Kloakservice i København fra vores dygtige kloakmand og kompetente netværk af samarbejdspartnere, som vi gennem vores mange års virke har opbygget. Vi kan rykke ud på det meste af Sjælland, så dit kloakproblem løses hurtigt og effektivt. Vi er din fleksible kloakservice, som står klar til at hjælpe dig hverdage, weekender og helligdage.

Vi ser frem til at hjælpe dig og høre mere om, hvad du har brug for hjælp til. Kontakt os, og så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi som kloakmand varetager alle former for kloakservice i København.

kloak service

Vores kloakmand rykker ud på Sjælland

Rømer Kloakservice er din foretrukne kloakservice på Sjælland. Vores kloakmand tilbyder skræddersyede løsninger alt fra kloakrensning og slamsugning til TV Inspektion. Prisen afhænger af opgaven og afstanden til din adresse, men høj kvalitet og tilfredshed er altid inkluderet i vores service. Vi dækker det meste af Sjælland, og vi er klar til at finde en løsning til dig. Kontakt os for at høre mere.

Roskilde

Hvidovre

Frederikssund

Rødovre

Hillerød

Brøndby

sjælland

Kontakt os

Har du brug for kloakservice? Kontakt Rømer Kloakservice nu og få professionel hjælp!